GalleriEKG.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Henriette Emilie Finne

Henriette Emilie Finnes malerier kan vi se en løssluppen lek med form og farge men samtidig et våkent øye for grunnleggende komposisjon. Enkeltmennesker eller små menneskegrupper er skisseaktig framstilt som skikkelser. Til sammen danner dette et helhetlig billedinntrykk hvor menneskeskikkelsene er meget følsomt og godt plassert. Som i glimt kan hun fange en stemning, en situasjon.

Henriette E. Finne ønsker kun å antyde det enkelte billedets historie. Med en skarpt avgrenset bordkant eller antydningen av et menneske, ved å la en hånd eller et ben tre frem i en ellers abstrakt billedflate, forsøker Henriette E. Finne med disse antydningene å lede betrakteren i en retning kunstneren selv tenker seg. Titlene spiller i denne sammenheng også en viktig rolle.

Henriette Emilie Finne (f.1966 i Oslo) maler og skulptør. Debuterte med separat utstilling i år 2000 etter endt utdannelse ved SHKS, Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo (Bachelor og Master grad - Institutt for farge, malerlinjen). Hun har vært representert på flere gallerier de siste årene og er innkjøpt av flere store kjente selskaper. Dette er hennes første utstilling i Galleri EKG.

 

 • Bilde av Fugleviskeren av Henriette Emilie Finne

  Varenr HEF Print ex 30

  22.000,-
 • Bilde av Green av Henriette Emilie Finne

  Varenr HEF digital trykk ex 30

  9.450,-
 • Bilde av

  Varenr HEF 100x120 cm akryl på plate

  47.250,-
 • Bilde av Last meal av Henriette Emilie Finne

  Varenr HEF 50x100 cm på plate

  31.500,-
 • Bilde av Serenity av Henriette Emilie Finne

  Varenr HEF digital print 30 ex

  19.950,-
 • Bilde av Stemning av Henriette Emilie Finne

  Varenr HEF maleri 40x40 cm

  9.450,-
 • Bilde av Maleren Henriette Emilie Finne

  Varenr HEF

  370,-
1
Viser 1 til 7 (av 7 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke